Fysioterapiapalvelut

Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista fysioterapiaa asumispalveluyksiköissä asuville tai kotihoidon asiakkaille. Vihreä hyvinvointi Oy:llä on vankka fysioterapiakokemus ja koulutustausta erityisesti vaikeavammaisten, neurologisen ja ikääntyneiden kuntoutuksesta.

Uusia palvelumahdollisuuksia ja palveluja Ylä-Savoon ikääntyneiden hyvinvointiinFysioterapiapalveluissamme korostuu asiakaslähtöinen toimintaideologia, vaikuttavien menetelmien käyttö ja tavoitteellisuus. Kuntoutuksen sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan, läheisen ja hoitoyksikön henkilökunnan kanssa. Näin kuntoutustyöhön saadaan otettua huomioon kokonaisvaltainen toiminta ja siihen soveltuvat tavoitteet. Voit tulla asiakkaaksemme itsemaksavana tai lääkkärin läheteellä. Useimmiten pidempiaikaisiin kuntoutustarpeisiin on mahdollista saada lääkärin lähete fysioterapiaan, jolloin asiakas saa palvelusta kelan korvausta ((esim. 1 h fysioterapiasta 8 €).

Yksilöllisen fysioterapian lisäksi tarjoamme myös hieronta– ja ryhmäkuntoutuspalveluita.

Ota yhteyttä tai varaa aika!

*Yksilökuntoutus

Fysioterapia
– 45 min 40€
– 60 min 45€
– 75 min 49€
– 90 min 55€

*yksilöllinen fysioterapia sisältää alkukartoituksen sekä tarvittaessa kuntoutussuunnitelman tai suosituksen laadinnan. Myös apuvälinekartoitukset ja lausunnot kuuluvat palvelun hintaan. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Kysy tarjouspakettiamme yli 5:n hoitokerran sopimuksista!

Hierontapalvelu

– 30 min 30€
– 45 min 40€IMG_3108

– 60 min 45€

Hierontapalvelun hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Kysy tarjouspakettiamme yli 5:n hoitokerran sopimuksista!

Ryhmäkuntoutus

Ryhmäkuntoutuksen sisällöissä korostuu siinä toimivien asiakkaiden erityistarpeet ja sosiaalisen toiminnan tavoitteet. Ryhmätoiminnan sisällön suunnittelussa huomioidaan myös hoitavan tahon näkemyksiä ja tavoitteellisen toiminnan merkitys.

Ota yhteyttä tai kysy lisää!

Esimerkkejä tarjottavista ryhmäkuntoutuspalveluista:

Liikuntaryhmät
– toiminnallisuutta, liikkuvuutta, voimaantumista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia edistäviä harjoitteita. Tässä mahdollisuus soveltaa vihreän hyvinvoinnin- menetelmiä .

Rentoutusryhmät
– muun muassa mielikuva-, kehonhahmotus- ja voimauttavia rentoutus- harjoitteita.

Virkistys- ja harrasteryhmät
-toiminnassa mahdollista hyödyntää luontoperustaisia Green Care -menetelmiä.

IMG_3928